CONNECT WITH YOUR BABY AND YOURSELF!

Contact

Laten we samen stilstaan bij jouw zwangerschap en post-partum periode! Je kunt jouw gewenste behandeling(en) boeken via de button rechts op de pagina. Heb je nog een vragen of wil je reserveren, laat dan je gegevens achter in dit contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

STUUR

Dank je wel voor je berichtje!

Ik neem snel contact met je op.

Liefs Gytha 

Wil jij een soulful mama (in-spe) een zwangerschaps- of post-partumbehandeling cadeau doen? Dat kan! Neem contact met me op om de cadeaubon te bestellen. De bon is geldig voor een volledige zwangerschaps- en kraamtijdbehandeling of je kunt voor een bedrag naar keuze gaan. Ook voor mama's voor wie de kraamtijd al even geleden is. 

EEN MAMA (IN-SPE) in de watten leggen?

Cadeaubon

Vanwege een snel vollopende agenda is het verstandig om de behandelingen zo vroeg mogelijk te reserveren. Je bent uiteraard al in het begin van je zwangerschap van harte welkom. Behandelingen boek je eenvoudig via de knop rechtsonder. Een losse behandeling kun je meteen op datum reserveren, voor het soulful pregnancy plan of het nourishing mama plan neem ik na reservering contact met je op om samen een planning te maken.

Zwangerschaps- en post-partumbehandelingen

Reserveren

Afmeldingen die niet 24 uur voor de afspraak per telefoon of e-mail worden doorgegeven, zullen volledig in rekening worden gebracht. Ik verwijs je graag naar mijn algemene voorwaarden onderaan de pagina. Helaas worden de behandelingen (nog) niet vergoed door Nederlandse Zorgverzekeraars.

Als je onverhoopt toch niet kunt...

Annuleren

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in de wijk Stratum in Eindhoven. Zodra je een behandeling hebt gereserveerd, ontvang je mijn adres in je mailbox net zoals de rest van de informatie die van belang is voor je behandeling.  

waar je mij kunt vinden

Praktijk