HI, I'm GYTHA

Mijn wens is dat iedereen vanuit een positieve basis een gezin start. Met deze gedachte ben ik zes jaar geleden Soulful Mama begonnen.

Geboren moeder

Mijn wereld staat op zijn kop als ik zes jaar geleden na een relatie van nog maar een paar maanden ongepland zwanger wordt van mijn lieve zoon Elijah. Ik ben me in die tijd net aan het verdiepen in yoga en meditatie. Een yoga-opleiding in India staat gepland en ik besluit te gaan. De werelden van zwangerschap en yoga komen letterlijk samen. Een intense periode volgt. Mijn relatie redt het niet, maar ik blijk een geboren moeder te zijn.

En ik voel dat dit niet voor niks op mijn pad is gekomen. Nooit eerder voelde ik me dichter bij mijn levensdoel... Ik wil bijdragen aan het welzijn van andere moeders, zowel fysiek als mentaal. Het zet de toon voor mijn bedrijf. De combinatie van mijn eigen verhaal met mijn opleidingen in o.a. yoga, adem, geboorteconsulent, massagetherapie en post-partumbehandelingen maakt dat ik met Soulful Mama echt positieve impact kan maken op het leven van gezinnen. Vanuit de wetenschap én met oude rituelen en wijsheden. The best of both worlds. Mooier kan ik me niet wensen!say hi »

Het is mijn doel om zoveel mogelijk (toekomstige) mama’s te helpen vanuit ontspanning en zelfvertrouwen de periode rondom de geboorte tegemoet te gaan. Met een bevalling waar je later goed op terug kunt kijken of dat nou in het ziekenhuis of thuis is geweest. Het is een eer dat ik je vanaf te zijlijn mag helpen in het magische proces van nieuw leven. Met alle liefde ben ik er voor jou, zodat je jezelf in het moederschap en jouw baby in het leven de mooiste start kunt geven. 

het magische proces van

nieuw leven

i'm here for you


Scroll door de foto's om de lievelingsdingen in mijn leven te zien!

Klik op de foto's om meer over mij te weten te komen!

my daily life

Tijd doorbrengen met vriendinnen is voor mij beter dan therapie!

friendship

Het liefste loop ik op blote voeten! tijdens mijn behandelingen draag ik ook geen schoenen zodat ik me nog gegronder voel.

blote voeten

Co-ouderschap werkt veel beter voor ons! (en niet vreemd dat ons kindje krullen heeft Hè?)

co-ouderschap

Met mijn zusjes. Wat een ontzettende rijkdom om met deze vrouwen op te groeien!

sisterhood

Kon ik nog maar even terug. Dankbaar dat ik via mijn klanten de magische eerste weken na de geboorte steeds weer een beetje mag herleven 

memories

Bakkie doen samen? Graag!
Ik drink het liefst een heerlijke cappuccino met amandelmelk. 

coffee girl

SNAPSHOTS

Let me tell you something about being a woman

LAATSTE BLOGS

Ik zie een hele
nieuwe generatie krachtige zelfbewuste moeders

gytha