Zwangerschap

Zwanger zijn is een van de meest betekenisvolle periodes uit je leven. Je maakt niet alleen een lichamelijke transformatie door, ook emotioneel verandert er een hoop. Hoe meer je stilstaat bij dit proces, hoe meer positive impact het zal hebben op de rest van je leven. Soulful Mama koppelt moderne neurowetenschap met eeuwenoude rituelen en wijsheden om jou vanuit je hoofd meer naar je lichaam en je hart te laten luisteren. 

SOULFUL PREGNANCY

Zwangerschap

SOULFUL PREGNANCY

Zwanger zijn is een
van de meest betekenisvolle
periodes uit je leven. Je maakt niet alleen een lichamelijke transformatie door, ook emotioneel verandert er een hoop. Hoe meer je stilstaat bij dit proces, hoe meer positive impact het
zal hebben op de rest van je leven. Soulful Mama koppelt moderne neuro- wetenschap met oude rituelen en wijsheden om jou vanuit je hoofd meer naar lichaam en hart te laten luisteren. 

BOEK BEHANDELING

Barbara Katz Rothman 

Birth is not only about making babies. Birth is about making mothers. Strong, competent, capable mothers who trust themselves and know their inner strength.

Een zwangerschapsbehandeling die speciaal is ontworpen om jou vanuit je hoofd in je lichaam te laten zakken. Met zorg combineer ik helende technieken, visualisatie en lichaamswerk om je te helpen ontspannen en verbinding te maken met jezelf en je baby. Daarnaast bied ik ondersteuning die past bij wat jij op dat moment nodig hebt. Geniet van een moment van rust en aandacht!

135 minuten

meer informatie

meer informatie

SOULFUL PREGNANCY

Losse behandeling

Losse behandeling

Verwarmende thee

Visualisatie + healing + Massage

135 minuten

IN SFEERVOLLE PRAKTIJK€ 165,-

Voor behandelingen aan huis
geldt een meerprijs van 30 euro

SOULFUL PREGNANCY

losse behandeling

Soulful pregnancy

BEHANDELINGEN

Als je behoefte hebt aan meer bewustzijn tijdens jouw zwangerschapsproces dan is het complete Soulful Pregnancy Plan met drie verschillende sessies iets voor jou. Net zoals bij de losse massage combineer ik helende technieken, visualisatie en lichaamswerk om je te helpen ontspannen en verbinding te maken met jezelf en je baby als voorbereiding op het moederschap. Ook mogelijk in combinatie met geboortevoorbereiding.

3 behandelingen a 135 minuten

meer informatie

SOULFUL PREGNANCY

Compleet traject

meer informatie

€ v.a.465,-

Voor behandelingen aan huis geldt een meerprijs van 30 euro per sessie

€ 475,-

Voor behandelingen aan huis
geldt een meerprijs van 30 euro

Drie behandelingEN Á 135 minuten

Verwarmende thee

Visualisatie + healing + Massage

IN SFEERVOLLE PRAKTIJK

Ook mogelijk in combinatie met geboortevoorbereiding


SOULFUL PREGNANCY

compleet traject

soulful pregnancy plan

SOULFUL PREGNANCY

Een bijzondere dag om de aanstaande moeder te eren in haar reis naar het moederschap. Geniet samen van een feestelijke ceremonie met een vrouwencirkel van dierbare vriendinnen en familie, waar liefdevolle rituelen en heerlijk eten samenkomen om dit speciale moment te vieren. De gehele dag zal in het teken staan van verbinding en ontspanning.

totale duur: 5 uur

meer informatie

Mother Blessing

€ 65,-

(gevierde mama gratis)

€ 65,-

(gevierde mama gratis)

SOULFUL PREGNANCY

MOTHER BLESSING

Op zondagen van 11.00 - 16.00 uur te reserveren. Exacte datum nader te bepalen. De dag wordt compleet verzorgd met Gytha als ceremoniemeester. Inclusief lunch, aankleding en huur van ruimte met bar en tuin van het monumentale pand bij Praktijk Puur in Veldhoven. Vanaf 10 personen, max. 20 personen. Neem contact op offerte op maat voor eventuele andere wensen mbt. locatie en/of lunch.

Op zondagen van 11.00 - 16.00 uur te reserveren. De dag wordt compleet verzorgd met Gytha als ceremonie-meester. Inclusief lunch, aankleding en huur van ruimte met bar en tuin bij Praktijk Puur in Veldhoven. Vanaf 10 personen, max. 20 personen. Neem contact op offerte op maat voor eventuele andere wensen mbt. locatie en/of lunch.

pp

mother blessing

Heel fijn als je echt even een moment voor jezelf wil. Een cadeautje aan jezelf!

LINDY

Heerlijke massages gehad tijdens mijn zwangerschap. Wat een verwennerij! 

ELZA

Ontspannend en ook zeer effectief voor mijn rug- en schouderpijn klachten

DESIRéE

Gytha is vriendelijk,
professioneel en creëert met veel liefde een verwenmoment

Julia

Praktische informatie

Behandelingen kunnen worden gereserveerd in de praktijk van Soulful Mama of bij jou thuis. De behandelingen aan huis kennen een meerprijs van 30 euro vanwege de reistijd. Voor deze sessies geldt verder dat de eerste 15 km vanaf centrum Eindhoven zijn inbegrepen, daarna wordt er 35 cent per km gerekend. Parkeerkosten zijn niet inbegrepen.

Bij sommige behandelingen of pakketten
ontvang je automatisch een intake formulier
nadat je hebt gereserveerd. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!